Goran 098 468 950Gordana 099 310 6831
info@pjenusci.hr
Košarica: 0 items - 0.00 Kn 0

Naša priča

Slavonski pjenušac - ostati vjeran sebi

Prvo klasika. Završio sam Agronomski fakultet u Zagrebu i diplomirao na temu Proizvodnja pjenušaca klasičnim postupkom, dok je bolja polovica završila Ekonomski fakultet u Zagrebu, smjer financije. Čvrstog sam mišljenja da zajedno činimo dobar temelj za uspješnu pjenušavu čaroliju.
Oduvijek smo željeli živjeti od vlastitog rada te se usavršavati u proizvodnji koju volimo.
Život se često poigra sa Vama i privremeno Vas baci u druge vode, no bili smo dovoljno odlučni i volimo ono što radimo pa smo se lako vratili na pravi put.

Na tom putu naišli smo i na ljude koji su nas uvjeravali kako je to što radimo pogrešno i da je proizvodnja pjenušaca u Slavoniji totalno promašena stvar jer „ovdje se nikada nisu proizvodili nekakvi šampanjci“.
Takva iskustva učvrstila su nas u stavu kako možda treba razmišljati izvan okvira i ponuditi tržištu nešto novo, što nije viđeno ili kušano u našem okruženju. Kroz cijeli proces našega rada i rasta, želimo uvjeriti ljude da vjeruju sebi i svojim osjetilima, da kušaju i kažu što im se sviđa ili ne – bez obzira na ime na etiketi.
Zadali smo si cilj ne proizvesti još jednu kopiju šampanjca, već ostati vjerni sebi i proizvesti nešto novo i prepoznatljivo jer želimo da kupci u budućnosti traže baš to – slavonski pjenušac.

Naša priča

2019
siječanj 17

Pjenušac Tango, 2018

Pjenušac Tango, 2018
2018
srpanj 17

Pjenušac Jazz, 2018

Pjenušac Jazz, 2018
2017
prosinac 17

Pjenušac Zlatni, 2015

Pjenušac Zlatni, 2015
studeni 20

Pjenušac rose 2012

Pjenušac rose 2012
studeni 20

Graševina 2012

Graševina 2012
studeni 20

Pjenušac 2011

Pjenušac 2011
studeni 20

Cabernet 2011

Cabernet 2011
studeni 14

Početak – 2004

Početak – 2004

Tko je najbolji ocjenjivač?

U moru savjeta vinske struke; enologa, somelijera, vinskih kritičara,
novinara i dr. kako pronaći najbolje vino za sebe?

Centar za postavke privatnosti

      Necessary

      Advertising

      Analytics

      Other