Shopping Cart 0 items - 0,00 € (0,00 kn) 0

Uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata, odnosno reklamacije robe ponuđene putem web trgovine na web stranici www.pjenusci.hr.

Naručivanjem proizvoda s web stranice www.pjenusci.hr kupac prihvaća trenutno važeće uvjete kupnje koji su navedeni u nastavku. www.pjenusci.hr zadržava pravo promjene uvjeta kupnje i ne odgovara za gramatičke i ostale greške koje se mogu javiti u opisu proizvoda.

 1. Kupac možete postati ukoliko ste punoljetna osoba (ako imate 18 ili više godina) i ukoliko prihvaćate ovdje navedene uvjete kupnje.
  Zakonom je zabranjena prodaja alkoholnih pića i drugih pića koja sadrže alkohol osobama mlađim od 18 godina.
  Kupac je svaka pravna i fizička osoba koja sukladno uvjetima kupnje naruči proizvod te izvrši plaćanje u punom iznosu koji se od njega traži.
  Proizvodi se naručuju preko web shop-a (pjenusci.hr/shop/)
  Ukoliko nekog od proizvoda trenutno nema na skladištu, kupca ćemo o tome pravodobno obavijestiti putem e-maila navedenog prilikom naručivanja proizvoda.
 2. REKLAMACIJE ZBOG OŠTEĆENJA PRILIKOM DOSTAVE
  Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnoj službi, odnosno radniku koji je robu dostavio te odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
  Ukoliko oštećenje nije vidljivo izvana, a dio ili cijeli sadržaj paketa je oštećen i/ili razbijen, potrebno je napraviti 3 fotografije paketa:

  1. Fotografija vanjskog pakiranja.
  2. Fotografija unutarnje ispune i načina pakiranja.
  3. Fotografija oštećenog/razbijenog sadržaja paketa.

  Fotografije je potrebno poslati na e-mail adresu info@pjenusci.hr zajedno sa opisom oštećenja i brojem narudžbe u roku od 2 dana nakon primitka oštećenog paketa kako bismo Vam mogli nadoknaditi štetu.

 3. CJENIK I VRSTE DOSTAVE
  Cijene su izražene u kunama (HRK) s uračunatim porezom na dodanu vrijednost i povratnom naknadom.
  Cijena dostave………

  Roba će biti poslana nakon što je uplata cjelokupnog iznosa vidljiva na našemu žiro računu, osim u slučaju plaćanja pouzećem.
  Osobno preuzimanje

  Osobno preuzimanje robe moguće je direktno na adresi Ul. sv. L. Mandića 12, Požega 34000, uz prethodnu najavu na telefon 099 310 68 31. Ovaj način preuzimanja je besplatan.
  Dostavna služba

  Paket se šalje dostavnom službom GLS čiji djelatnici dostavljaju pošiljku do Vaših vrata. Za neke otoke plaćanje pouzećem nije moguće.
  Rok isporuke

  Roba poslana GLS-om obično stiže unutar 48 sati nakon slanja a u većini slučajeva unutar 24 sata – subota i nedjelja nisu uključene. O slanju paketa, obavijestit ćemo Vas e-mail porukom.
  U slučaju dostave na otoke koji nisu povezani mostom s kopnom rokovi dostave su duži i traju od 4 do 10 dana.
 4. NAČIN PLAĆANJA
  Uplata na bankovni račun

  Uplata se izvršava nakon obavljene narudžbe prema podacima koji su navedeni na ekranu ili u e-mail poruci koju primite nakon dovršene narudžbe. Uplatu je moguće izvršiti u banci, pošti ili preko internet bankarstva. Robu šaljemo nakon što je uplata vidljiva na našemu žiro računu, a to je obično jedan radni dan nakon uplate.
  Plaćanje pouzećem

  Plaća se dostavljaču prilikom dostave naručene robe.
 5. POVRAT ROBE i REKLAMACIJE
  Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

 6. PRIVATNOST PODATAKA
  Obaveza nam je poštovati privatnost naših korisnika i kupaca te svih informacija koje su nam dali prilikom narudžbe. Osobni podaci koje korisnik dobrovoljno unese prilikom narudžbe (ime, prezime, broj telefona, email adresa i ostalo) se ni na koji način neće dijeliti trećim osobama.
  Obvezujemo se poštovati anonimnost i privatnost svih registriranih korisnika i kupaca.
  Osobni podaci korisnika, kao što su ime, tvrtka, adresa, telefonski broj, e-mail adresa ili funkcija mogu se prikupljati samo ako se korisnik registrira i dobrovoljno ispuni obrasce za narudžbu te prihvati opće uvjete korištenja.
  Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije i ispunjavanja obrasca kod kupovine u web shop-u. Pjenusci.hr ima pravo putem email-a korisnicima distribuirati poruke o svojim uslugama i proizvodima.
  O bilo kakvih promjenama u vezi s uvjetima privatnosti korisnici će biti pravovremeno obaviješteni elektroničkim putem. Korisnik kod registracije i narudžbe sam odgovara za točnost unesenih podataka.

Želimo Vam ugodnu kupnju i svako dobro!
Pjenušci i vina Josipović