Slavonski pjenušac - ostati vjeran sebi
Prvo klasika. Završio sam Agronomski fakultet u Zagrebu i diplomirao na temu Proizvodnja pjenušaca klasičnim postupkom, dok je bolja polovica završila Ekonomski fakultet u Zagrebu, smjer financije. Čvrstog sam mišljenja da zajedno činimo dobar temelj za uspješnu pjenušavu čaroliju.
Oduvijek smo željeli živjeti od vlastitog rada te se usavršavati u proizvodnji koju volimo.
Život se često poigra sa Vama i privremeno Vas baci u druge vode, no bili smo dovoljno odlučni i volimo ono što radimo pa smo se lako vratili na pravi put.
Na tom putu naišli smo i na ljude koji su nas uvjeravali kako je to što radimo pogrešno i da je proizvodnja pjenušaca u Slavoniji totalno promašena stvar jer „ovdje se nikada nisu proizvodili nekakvi šampanjci“.
Takva iskustva učvrstila su nas u stavu kako možda treba razmišljati izvan okvira i ponuditi tržištu nešto novo, što nije viđeno ili kušano u našem okruženju. Kroz cijeli proces našega rada i rasta, želimo uvjeriti ljude da vjeruju sebi i svojim osjetilima, da kušaju i kažu što im se sviđa ili ne – bez obzira na ime na etiketi.
Zadali smo si cilj ne proizvesti još jednu kopiju šampanjca, već ostati vjerni sebi i proizvesti nešto novo i prepoznatljivo jer želimo da kupci u budućnosti traže baš to – slavonski pjenušac.